حجتالاسلام والمسلیمن سید صادق محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، غدیررا نقطه اوج و قله کمال دین و مذهب دانست و اظهار داشت: در این روز، دین ما کامل شد و بزرگترین و کاملترین نعمت خداوند که همان ولایت امیر المؤمنین علی علیهالسلام است، نصیب بشریت شد.
وی به ظرفیتها و پیامهای موجود در غدیر اشاره کرد و گفت: پیام غدیر صرفاً حاکمیت، سروری، سیدی و آقایی علی علیهالسلام نیست، بلکه رهبری جامعه اسلامی بهعنوان خدمت و ایجاد تکامل بشریت و انسانیت است و این را میتوان از «من کنت مولا فهذا علی مولا» نبی مکرم اسلام(ص) استفاده نمود.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی با تأکید بر اینکه غدیر صرف یک اظهار محبت توسط پیامبر اسلام(ص) به علی بن ابی طالب علیهالسلام نیست، گفت: غدیر تفکر و مکتب برای حل مشکلات اجتماعی، سیاسی، اخلاقی و اعتقادی بشریت است.
وی با بیان اینکه غدیر میتواند زمینهساز تبیین، تقویت منزلت و جایگاه ولایت، امامت و رهبری در جامعه باشد، تصریح نمود: غدیر تفکر ولایت، اندیشه ولایتپذیری و سرفرود آوردن در برابر ولایت است؛ امروز حماسه اقتصادی که از مهمترین دغدغههای جمهوری اسلامی ایران است، اتفاق نمیافتد، مگر آنکه همه ما به دنبال تحقق امری باشیم که از ناحیه ولایت مقام معظم رهبری بیان شده است.
مدیر انجمن اصول و فقه حوزه علمیه قم به ظرفیت غدیر از جنبه بینالمللی اشاره کرد و گفت: از دیگر ظرفیتهای مهم غدیر پیامرسانی داخلی و خارجی برای اتحاد و وحدت مسلمین است. غدیر ظرفیت عظیم در جهت مقابله فکری و عملی با تفکر تکفیری است، چراکه اساس و هدف اصلی پیامبر(ص) در روز غدیر خم رهایی مسلمانان از اختلاف و تفرقه بود.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی ادامه داد: با توجه به دلیل مقبولیت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در جهان اسلام، میان شیعه و سنی، این جایگاه میتواند مهمترین عامل و محوریترین جایگاه برای وحدت اسلامی باشد.
این استاد حوزه، غدیر را نقطه اوج، کمال دین، محبت، دوستی و آشتی در میان انسانهای موحد دانست و افزود: مسلمانان باید برای شناساندن حقیقت دین مبین اسلام تلاش کنند تا تفکر تکفیری که مهمترین دغدغه دنیای امروز است، با پیامرسانی غدیر به نقطه ضعف خود برسد.
مدیر انجمن اصول فقه حوزه، به رسالت حوزه در ترویج فرهنگ و پیام غدیر اشاره کرد وگفت: بزرگترین پیام غدیر برای حوزویان این است که هیچگاه نسبت به مسئولیت خود برای رساندن پیام امامت و ولایت غفلت نکنند و بدانند که تبلیغ معارف دین باید جهانی باشد.
وی افزود: حوزویان و دانشگاهیان باید در مسیر تفکر جهانی و تبلیغ جهانی گام بردارند و در کارهای علمی و تبلیغی خود باید مخاطب جهانی را در نظر بگیرند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به رسالت رسانهها در این عرصه گفت: رسانه ملی باید به ابعاد مختلف عید غدیر توجه داشته باشد و با توجه به جامعیت غدیر، هر سال بر بعدی از ابعاد تمرکز کند و به پخش شعر و سخنرانی تکراری تکیه نکند.
انتهای پیام// 15/ 313